Doom for DC FAQ

User avatar
Favrenation
Outrun
Posts: 1137

Re: Doom for DC FAQ

Post#11 » Mon Aug 16, 2010 11:44 am

Can u even get the single player game to run? I am going to try Impulses but it is shareware. Nonothat's has the full doom 1 and 2. 2 runs fine but doom 1 gets an error after the title screen and opening credit screen.
PS2 Online Gaming

MikeStutzzzz
Uber
Posts: 1037

Re: Doom for DC FAQ

Post#12 » Mon Aug 16, 2010 12:52 pm

yup impulses runs fine but shareware version does suck
Meh Stuff http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?p=18650#p18650
Before you download meh mirrors read this
http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2353&p=22482#p22482

User avatar
Impulse
Admin
Posts: 2045

Re: Doom for DC FAQ

Post#13 » Mon Aug 16, 2010 6:23 pm

I simply created the disc juggler image and included it with all the files Chilly Willy provided. I did this so anyone who doesn't know how to make an image, etc would find it easier. So yes, it does include the shareware version of doom.

Be aware that everyone in the network mode game has to use the same .wad file. So I recommend everyone use the shareware version for compatibility.

I also updated my first post with instructions on how to play and other info.
-Impulse

User avatar
Bob Dobbs
Sub Genius
Posts: 2547
Contact:

Re: Doom for DC FAQ

Post#14 » Mon Aug 16, 2010 8:45 pm

Radkin, Impulse and myself have had single games working. Rad and I used the Doom 1&2 while Impulse used the other one that he posted.
Regards,
Bob Dobbs

MikeStutzzzz
Uber
Posts: 1037

Re: Doom for DC FAQ

Post#15 » Mon Aug 16, 2010 11:27 pm

Yeah i got doom 1 and 2 working on both games but somthing wierd happend 1st time i selected doom wad i was able to go to network options but the game diden't work

2nd time i selected doom wad i was unable to select network options but the game did work :?:
Meh Stuff http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?p=18650#p18650
Before you download meh mirrors read this
http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2353&p=22482#p22482

User avatar
Bob Dobbs
Sub Genius
Posts: 2547
Contact:

Re: Doom for DC FAQ

Post#16 » Mon Aug 16, 2010 11:42 pm

We (Rad, Impulse and myself) will be working on this tomorrow if our schedules meet.
Regards,
Bob Dobbs

MikeStutzzzz
Uber
Posts: 1037

Re: Doom for DC FAQ

Post#17 » Mon Aug 16, 2010 11:52 pm

what you might want to use for pc is using a internet ip address is what i was thinking. since i know diablo for lan you used a certain program to make a lets call fake* ip address
Meh Stuff http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?p=18650#p18650
Before you download meh mirrors read this
http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2353&p=22482#p22482

User avatar
Favrenation
Outrun
Posts: 1137

Re: Doom for DC FAQ

Post#18 » Tue Aug 17, 2010 10:15 am

I can use PC so I can host. I have doom 95 so it has all the old connection settings like ipx
PS2 Online Gaming

MikeStutzzzz
Uber
Posts: 1037

Re: Doom for DC FAQ

Post#19 » Tue Aug 17, 2010 12:37 pm

the program used to host an ip address is called hamachi thanks to doc
Meh Stuff http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?p=18650#p18650
Before you download meh mirrors read this
http://dreamcast-talk.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2353&p=22482#p22482

User avatar
Favrenation
Outrun
Posts: 1137

Re: Doom for DC FAQ

Post#20 » Tue Aug 17, 2010 12:38 pm

Why do I want a fake IP when I can use the one I have?
PS2 Online Gaming

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Doom for DC”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users