BBA config w/ Quake

Online games, how to get online, and anything involving Dreamcast online can be discussed here.
KLXboy
rebel
Posts: 21

BBA config w/ Quake

Post#1 » Thu Dec 19, 2019 2:14 am

Just a quickie, the online configuration video provided by the dreamcastic channel was quite helpful but to me a guy who just bought a BBA is it possible to set it up with Quake III rather than XDP and do I have to plug it directly into my router or my PC? The BBA setup video dove deep into setting up the networking but not so much the rest of it.
PSO v2 username: Mike
Q3A username: KLXboy

User avatar
HuntrRose
Vagabond
Posts: 725

Re: BBA config w/ Quake

Post#2 » Fri Dec 20, 2019 5:13 pm

yes plug it directly into the router..

User avatar
Bob Dobbs
Sub Genius
Posts: 3775
Contact:

Re: BBA config w/ Quake

Post#3 » Fri Dec 20, 2019 5:15 pm

What Hunter said
Regards,
Bob Dobbs

QBsince1933
shadow
Posts: 13

Re: BBA config w/ Quake

Post#4 » Fri Dec 20, 2019 11:16 pm

KLXboy wrote:Just a quickie, the online configuration video provided by the dreamcastic channel was quite helpful but to me a guy who just bought a BBA is it possible to set it up with Quake III rather than XDP and do I have to plug it directly into my router or my PC? The BBA setup video dove deep into setting up the networking but not so much the rest of it.

You bought the BBA? How much did that cost you?

KLXboy
rebel
Posts: 21

Re: BBA config w/ Quake

Post#5 » Thu Dec 26, 2019 5:02 am

Including shipping I just got it on ebay last week for $144.
PSO v2 username: Mike
Q3A username: KLXboy

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Online”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users