Problem with DMZ

Online games, how to get online, and anything involving Dreamcast online can be discussed here.
User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#21 » Sun Nov 03, 2019 8:04 pm

DIR-615 connected to provided modem directly? Or via another router?

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Problem with DMZ

Post#22 » Sun Nov 03, 2019 8:12 pm

Dir-615 to the provided modem.

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#23 » Sun Nov 03, 2019 8:16 pm

what is model provider modem?
DIR-615 use only for WI-FI or for wire connection too?

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#24 » Sun Nov 03, 2019 8:34 pm

The first thing to do is try this:
1) in DIR-615 to set the WAN to static IP (e.g. 192.168.0.250)
2) in the provider modem enable DMZ on IP 192.168.0.250

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Problem with DMZ

Post#25 » Sun Nov 03, 2019 8:43 pm

DIR-615 is not using any ethernet connection right now, just WIFI.

The provided modem model I'm almost sure is Arris Arris TG2492LG-VTR (the last 3 are the name of the company VTR, so maybe it changes with every company or is just a coincidece), Im 99% sure about it, but right now I'm not in my house anymore to be able to check it.

I really appreceate your help, I'll be checking your answers starting tommorrow at 17:00 (GMT), and from time to time before that with my cel phone if I have time during work. Again thanks a lot for everything.

1) in DIR-615 to set the WAN to static IP (e.g. 192.168.0.250)
2) in the provider modem enable DMZ on IP 192.168.0.250

About those 2 Im gonna try it as soon as I can tomorrow at 17:00, can this be the reason Q3 ARENA is giving me problems to connect too?

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#26 » Sun Nov 03, 2019 8:52 pm

OK, until tomorrow
P.S. Q3 should have worked, possibly firewall blocks

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Problem with DMZ

Post#27 » Mon Nov 04, 2019 1:05 pm

Hello again, I hope to find you here today too megavolt85.

Is here where I change the WAN IP to Static?
Attachments
sobre WAN.png

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#28 » Mon Nov 04, 2019 1:15 pm

yep
IP: 192.168.0.250
Gatway: 192.168.0.1
first DNS: 8.8.8.8
second DNS: 192.168.0.1

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Problem with DMZ

Post#29 » Mon Nov 04, 2019 1:29 pm

then should it look like this or should I change the subnet mask, MTU and MAC Address?


IP Address :
192.168.0.250
Subnet Mask :
0.0.0.0
Default Gateway :
192.168.0.1
Primary DNS Server :
8.8.8.8
Secondary DNS Server :
192.168.0.1
MTU :
1500
(bytes)MTU default = 1500

MAC Address :
84:c9:b2:65:c8:f3

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 224

Re: Problem with DMZ

Post#30 » Mon Nov 04, 2019 1:30 pm

Subnet Mask: 255.255.255.0

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Online”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users