Help with Quake III arena, No response from master server

Online games, how to get online, and anything involving Dreamcast online can be discussed here.
User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 221

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#11 » Mon Nov 04, 2019 8:21 pm

Gocha wrote:if anyone has another suggestion of what could I try I would appreciate it.


D-link DIR-615 rev. E4 ?

information from russian forum with same problem

When attempting to connect to a quake 3 network game, open arena or any on the id3tech engine, the router rebooted
The problem was solved by installing the latest software dated 12.08.2011

User avatar
Mechanic
GD-ROM
Posts: 471

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#12 » Mon Nov 04, 2019 9:16 pm

Wow now that’s a crazy software issue
Italian Stallion

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#13 » Tue Nov 05, 2019 7:37 am

Gonna check this as soon as I get home!

User avatar
Gocha
undertow
Posts: 33

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#14 » Tue Nov 05, 2019 2:01 pm

IT WORKS! yeah!!!! my DIR is a E5, but it had a firmware update that was not instaled, it was kind of hard to find the firmware update since almost no one is using this router anymore, and also the automatic update system of the router doesn't work, it allways says that it is already updated.

Megavolt85, thank you so much for helping me with this.

247
MicroMidget
Posts: 440

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#15 » Tue Nov 05, 2019 2:42 pm

have you solved the issue?because i have just burned quake, we can battle in the next days :)

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 221

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#16 » Tue Nov 05, 2019 3:01 pm

Mechanic wrote:Wow now that’s a crazy software issue


D-LINK always had the most lousy software

Gocha wrote:Megavolt85, thank you so much for helping me with this.


enjoy :)

User avatar
Strik3r91
core
Posts: 124
Contact:

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#17 » Fri Nov 08, 2019 3:09 am

Yeah and if you're advanced you could just install proper firmware OpenWRT or DD-WRT as the russian forum says ;)
From love, with Russia :)

User avatar
megavolt85
MegaDeath
Posts: 221

Re: Help with Quake III arena, No response from master server

Post#18 » Fri Nov 08, 2019 7:22 am

DIR-615 + DD-WRT = problem with WIFI

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Online”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users