Page 4 of 5

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Tue Jul 01, 2008 2:50 pm
by Tsukasa
I'll have to go check my torrents (couple downloading on the other computer) and I'll see how much space I have left.

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Thu Jul 03, 2008 2:47 am
by Impulse
grimgravy014 wrote:Also, if you continue to have problems, I can always throw another server online, I'm already hosting *RoX* Carnage.


Thanks, grimgravy. If for some reason tsukasa can't get one up we would greatly appreciate if you could do that for us.

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Thu Jul 03, 2008 4:27 pm
by Radkin
That's what I was going to say, but Impulse
beat me to it, haha. :lol: Thank you Grim! Love
your server a lot btw! :P

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Wed Jul 09, 2008 2:17 pm
by max4242
So any news on a quake sever yet?

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Wed Jul 09, 2008 5:27 pm
by Radkin
I was just wondering the same thing, then I saw this,
hoping some progress was made, then I was disappionted.
lol, oh well. Who was working on it...Tsukasa?

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Wed Jul 09, 2008 6:12 pm
by max4242
Worst case I could host it pretty much 24/7 on my ps2 with linux on it, i guess it would work, maybe , wait maybe not idk

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Wed Jul 09, 2008 8:58 pm
by Radkin
That would be great. But like you said, idk if we
can. We will just have to find out.

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Sat Jul 12, 2008 12:20 am
by Doom27
hey...what i want to do is host a rail gun server, and then have a non-modded server for the rest of the modes...

this is what is would look like:
http://rtrclan300.proboards85.com/index ... =49&page=1


Fill in the settings below in a quote, then i can set it up, or whoever can set it up with the settings you want.


FOR CAPTURE THE FLAG:
set sv_hostname "Servername"
set g_gametype "4"
set g_inactivity "3000"
set g_allowVote "0"
set capturelimit "8"
set timelimit "10"
set sv_master1 "master.id-q3a.games.sega.net"
set sv_master2 "master.quake3arena.com"
set sv_maxclients "4"
set sv_maxrate "12000"
set sv_cheats "0"
set sv_keywords "dreamcast"
set sv_pure "0"
set bot_enable "0"
set m1 "map dc_map21 ; set nextmap vstr m2"
set m2 "map dc_map22 ; set nextmap vstr m3"
set m3 "map dc_map23 ; set nextmap vstr m4"
set m4 "map dc_map24 ; set nextmap vstr m1"
vstr m1


FOR TOURNAMENT:
set sv_hostname "Servername"
set g_gametype "1"
set g_inactivity "3000"
set g_allowVote "0"
set fraglimit "20"
set timelimit "10"
set sv_master1 "master.id-q3a.games.sega.net"
set sv_master2 "master.quake3arena.com"
set sv_maxclients "4"
set sv_maxrate "12000"
set sv_cheats "0"
set sv_keywords "dreamcast"
set sv_pure "0"
set bot_enable "0"
set m1 "map dc_map02 ; set nextmap vstr m2"
set m2 "map dc_map03 ; set nextmap vstr m3"
set m3 "map dc_map05 ; set nextmap vstr m4"
set m4 "map dc_map12 ; set nextmap vstr m5"
set m5 "map dc_map13 ; set nextmap vstr m6"
set m6 "map dc_map15 ; set nextmap vstr m7"
set m7 "map dc_map16 ; set nextmap vstr m8"
set m8 "map dc_map20 ; set nextmap vstr m1"
vstr m1


FOR TEAM DEATH MATCH:
set sv_hostname "Servername"
set g_gametype "3"
set g_inactivity "3000"
set g_allowVote "0"
set fraglimit "30"
set timelimit "10"
set sv_master1 "master.id-q3a.games.sega.net"
set sv_master2 "master.quake3arena.com"
set sv_maxclients "4"
set sv_maxrate "12000"
set sv_cheats "0"
set sv_keywords "dreamcast"
set sv_pure "0"
set bot_enable "0"
set m1 "map dc_map02 ; set nextmap vstr m2"
set m2 "map dc_map03 ; set nextmap vstr m3"
set m3 "map dc_map04 ; set nextmap vstr m4"
set m4 "map dc_map05 ; set nextmap vstr m5"
set m5 "map dc_map06 ; set nextmap vstr m6"
set m6 "map dc_map07 ; set nextmap vstr m7"
set m7 "map dc_map08 ; set nextmap vstr m8"
set m8 "map dc_map09 ; set nextmap vstr m9"
set m9 "map dc_map10 ; set nextmap vstr m10"
set m10 "map dc_map11 ; set nextmap vstr m11"
set m11 "map dc_map12 ; set nextmap vstr m12"
set m12 "map dc_map13 ; set nextmap vstr m13"
set m13 "map dc_map14 ; set nextmap vstr m14"
set m14 "map dc_map15 ; set nextmap vstr m15"
set m15 "map dc_map16 ; set nextmap vstr m16"
set m16 "map dc_map17 ; set nextmap vstr m17"
set m17 "map dc_map18 ; set nextmap vstr m18"
set m18 "map dc_map19 ; set nextmap vstr m19"
set m19 "map dc_map20 ; set nextmap vstr m1"
vstr m1


FOR FREE FOR ALL:
set sv_hostname "Servername"
set g_gametype "0"
set g_inactivity "3000"
set g_allowVote "0"
set fraglimit "20"
set timelimit "10"
set sv_master1 "master.id-q3a.games.sega.net"
set sv_master2 "master.quake3arena.com"
set sv_maxclients "4"
set sv_maxrate "12000"
set sv_cheats "0"
set sv_keywords "dreamcast"
set sv_pure "0"
set bot_enable "0"
set m1 "map dc_map02 ; set nextmap vstr m2"
set m2 "map dc_map03 ; set nextmap vstr m3"
set m3 "map dc_map04 ; set nextmap vstr m4"
set m4 "map dc_map05 ; set nextmap vstr m5"
set m5 "map dc_map06 ; set nextmap vstr m6"
set m6 "map dc_map07 ; set nextmap vstr m7"
set m7 "map dc_map08 ; set nextmap vstr m8"
set m8 "map dc_map09 ; set nextmap vstr m9"
set m9 "map dc_map10 ; set nextmap vstr m10"
set m10 "map dc_map11 ; set nextmap vstr m11"
set m11 "map dc_map12 ; set nextmap vstr m12"
set m12 "map dc_map13 ; set nextmap vstr m13"
set m13 "map dc_map14 ; set nextmap vstr m14"
set m14 "map dc_map15 ; set nextmap vstr m15"
set m15 "map dc_map16 ; set nextmap vstr m16"
set m16 "map dc_map17 ; set nextmap vstr m17"
set m17 "map dc_map18 ; set nextmap vstr m18"
set m18 "map dc_map19 ; set nextmap vstr m19"
set m19 "map dc_map20 ; set nextmap vstr m1"
vstr m1








----You can delete any maps that you dont want in rotation...or add any mods.

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Tue Jul 15, 2008 1:51 pm
by Radkin
max4242 wrote:Worst case I could host it pretty
much 24/7 on my ps2 with linux on it, i guess it
would work, maybe , wait maybe not idk


Well, if you hacked into the PS2, you might be
able to do it, but I doubt it. I'm not sure.

Well, it seems Tsukasa has not been around lately,
and he was the one trying to get the server up.
However, he was having problems, so I think we
are going to have someone else to do it for us.
I see Doom gave us stuff to fill out, then I
believe we should be set. So if do that, we should
hopefully have our own server up. If I remember
from what Doo was asking us for, all we have to do
is pu in the order of maps? So, if we get that taken
care of, we should be set.

Re: Starting A Quake Server?

Posted: Tue Jul 15, 2008 3:19 pm
by Impulse
That would be great. I'd be cool with this. Not exactly sure what the name would be though.

FOR FREE FOR ALL:
set sv_hostname "DCT DCS "
set g_gametype "0"
set g_inactivity "0"
set g_allowVote "0"
set fraglimit "20"
set timelimit "10"
set sv_master1 "master.id-q3a.games.sega.net"
set sv_master2 "master.quake3arena.com"
set sv_maxclients "4"
set sv_maxrate "12000"
set sv_cheats "0"
set sv_keywords "dreamcast"
set sv_pure "0"
set bot_enable "0"
set m1 "map dc_map02 ; set nextmap vstr m2"
set m2 "map dc_map03 ; set nextmap vstr m3"
set m3 "map dc_map04 ; set nextmap vstr m4"
set m4 "map dc_map05 ; set nextmap vstr m5"
set m5 "map dc_map06 ; set nextmap vstr m6"
set m6 "map dc_map07 ; set nextmap vstr m7"
set m7 "map dc_map08 ; set nextmap vstr m8"
set m8 "map dc_map09 ; set nextmap vstr m9"
set m9 "map dc_map10 ; set nextmap vstr m10"
set m10 "map dc_map11 ; set nextmap vstr m11"
set m11 "map dc_map12 ; set nextmap vstr m12"
set m12 "map dc_map13 ; set nextmap vstr m13"
set m13 "map dc_map14 ; set nextmap vstr m14"
set m14 "map dc_map15 ; set nextmap vstr m15"
set m15 "map dc_map16 ; set nextmap vstr m16"
set m16 "map dc_map17 ; set nextmap vstr m17"
set m17 "map dc_map18 ; set nextmap vstr m18"
set m18 "map dc_map19 ; set nextmap vstr m19"
set m19 "map dc_map20 ; set nextmap vstr m1"
vstr m1