Page 5 of 8

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 2:16 pm
by VasiliyRS
I still get 'invalid config file' or incorrect password' for different connection types. What those error means? And any guide how to connect with bba?

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 2:39 pm
by Shuouma
You need to add the DNS settings in the POD account page. Incorrect password is probably either
you haven't created a account (it is the same as for Monaco if you have created one before).
Or lowercase vs capital letters issue with the password.

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 2:41 pm
by Shuouma
Checked the logs, you need to create a account first, you can't just put in random u/p.

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 3:02 pm
by VasiliyRS
I created a new account and connected successfully, i guess a problem was a password i used was numbers only now i use letters only.

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 7:29 pm
by Bob Dobbs
I am online thanx to Shuouma's help with my password!

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sat Oct 14, 2017 7:38 pm
by Shuouma
I have seen one last fix I need to do, that crashes the server, usually happens when people
reconnect to fast....that is....bad connection. But if it crashes I will fix it tomorrow morning.

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sun Oct 15, 2017 3:28 am
by colgate
Shuouma wrote:I have seen one last fix I need to do, that crashes the server, usually happens when people
reconnect to fast....that is....bad connection. But if it crashes I will fix it tomorrow morning.


Getting "Invalid Configuration File" when creating a new user, username Colgate. DNS is setup, can you check?

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sun Oct 15, 2017 3:59 am
by Shuouma
Hey Colgate

I have done the last fix, so "Invalid Configuration File" means you are not connecting to my server, can't see any connection attempts from you, so I guess something with the DNS setup.

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sun Oct 15, 2017 10:13 am
by Xiden
colgate wrote:
Shuouma wrote:I have seen one last fix I need to do, that crashes the server, usually happens when people
reconnect to fast....that is....bad connection. But if it crashes I will fix it tomorrow morning.


Getting "Invalid Configuration File" when creating a new user, username Colgate. DNS is setup, can you check?


You might enable dmz for your connection too

Re: POD SpeedZone Is Back Online!

Posted: Sun Oct 15, 2017 10:50 am
by pcwzrd13
For those of you getting the "Invalid Configuration" error, this is because you have "DHCP" selected on the LAN options screen. Make sure you have the "Static IP" tab selected up top and that you have 46.101.91.123 set as your DNS.

Invalid.png
Invalid.png (578.4 KiB) Viewed 3369 times